Imamo prvo zmagovalko

Končan je natečaj za izris predstavne slike za Tek Petra Levca SKirca v katerem so sodelovali otroci 8 in 9 razredov OŠ Trzin. Komisija ŠD Trzin je prejela 11 predlogov s strani šole. Vseh 11 predlogov smo objavili na Facebook strani teka in jih pustili oceniti sodelujočim na prireditvi.

Skupno je glasovalo 20 ljudi, nekateri so izbirali samo najbolj primerno oz. njim najljubšo sliko, nekateri pa so izbirali tri najbolj primerne in med njimi najboljšo.

Ana monika Jurse

Najbolje se je odrezala risba  Ane Monika Jurše (9B), ki ponazarja obuto in boso nogo. Ta je  prejela 14 glasov od tega 9 za zmagovalno risbo.

 

 

EVA KRALJ
Na drugo mesto se  je je uvrstila  risba Eve Kralj (9B), ki ponazarja bloke, cesto in stopinje na njej. Tudi ta je prejela  14 glasov od tega 7 za zmagovalno risbo.
 
 
 
 
Lara Šinkovec

Na tretje mesto se je uvrstila risba Lare Šinkovec (9B), ki ponazarja silhueto tekačice. Ta je prejela 12 glasov od tega 3 za zmagovalno risbo .

 

 

Natečajna komisija je ugotovila, da so vse tri slike primerne za uporabo za logo teka in se soglasno odločila,  da za osnovo za logo uporabi zmagovalno risbo, torej risbo Ane Monike Jurše.

Logo bo krasil tako plakate, zloženke, internetno stran in na koncu spominske majice in medalje, ki jih bodo prejeli tekači.

Vsem nagrajencem čestitiamo.

Nagrade bodo prejeli ob podelitvi najboljšim tekačem po Teku v soboto 25.5.2013.

ŠD Trzin

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.